• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Hozelock is een merk met al een ruime halve eeuw ervaring in de tuinbranche. Dit is één van de vele redenen waarom TEGAPO uit Otterlo u al deze producten aanbiedt op deze webwinkel! Hozelock weet hoeveel voldoening tuinieren kan geven, en daarom helpen wij u graag het beste uit uw tuin te halen.

 

Samen met de producten van Hozelock combineren wij kennis en enthousiasme om tuinen tot bloei en leven te laten komen! Of het nu gaat om een slanghaspel, muurhaspel, regenton, vijverfilter of vijverpomp. Wij hebben het gehele assortiment van Hozelock online staan, zodat u een uitgebreide keuze kunt maken.

 

Wist u dat wij de specialist zijn van regentonnen? In Otterlo hebben wij een enorm uitgebreid assortiment regentonnen die van kunststof vervaardigd zijn. Wij zijn gevestigd in de omgeving van Ede, Apeldoorn, Amersfoort, Barneveld en Arnhem. Het water uit een regenton kan gebruikt worden om drinkwater te besparen, ook kan het gebruikt worden om de tuin te besproeien of om kamerplanten water te geven. Een andere mogelijkheid is om dit water voor het doorspoelen van het toilet te gebruiken. Met een regen ton kunt u ontzettend veel water besparen. Tegenwoordig is het ook van belang om het regenwater niet rechtstreeks aan het riool toe te voeren of via een gescheiden systeem naar inrichtingen zoals retentievijvers te laten lopen. U kunt bij uw kweekkas ook een waterton gebruiken. Een regenton aansluiten is bij ons ook zeer eenvoudig gemaakt. Hierdoor worden pieken in de rioolafvoer tegen gehouden om het overstorten te voorkomen. Vanuit deze denkwijze willen veel mensen een basis regenton kopen. U kunt alle regentonnen bij ons in de showroom in Gelderland bekijken!