x 
Winkelwagen is leeg

Vuurtafels | Een verlenger voor uw zomeravonden.


Vuurtafels lijken gemaakt van beton, terwijl ze in feite gemaakt zijn van composiet. Hierdoor zijn ze bestand tegen extreme warmte en koude en kunnen ze zonder probleem de hele winter buiten blijven staan. De Cocoon Table is leverbaar in verschillende modellen zoals: vierkant, rechthoek, rond en ovaal. Ook zijn ze in verschillende kleuren leverbaar: zwart, antraciet, taupe, wit en bruin.

 

Happy Cocooning | Losse inbouwbrander | Vuurtafel | Cocoon Table

 

De Cocoon Table is een heel eigentijdse oplossing voor de vaak vurig gekoesterde wens voor een open haard. Het ontbreken van het rookkanaal maakt de Cocoon vuurtafel toegankelijk voor iedereen in tegenstelling tot een open haard. De behaaglijke gashaard van de Cocoon Table zorgt voor warmte en gezelligheid en zal de zomeravonden op een bijzonder sfeervolle manier ruimschoots verlengen. U kunt zelfs grillen op onze vuurtafel, dit maakt het nog weer extra gezellig!

 

Happy Cocooning is de fabrikant van de vuurtafels, door de vele jaren ervaring met deze producten hebben zij dit zo doordacht, dat de Happy Cocoon tables zeer gebruiksvriendelijk werken. De combinatie van de elektriche ontsteker en de traploos instelbare draaiknop maken de Happy Cocooning helemaal af.

 

Cocoon Table grootCocoon Table kleinInbouwbrandersBasis setsPromo sets

 

Vuurtafel showroom


Het gebruik maken van deze website betekent dat u de Algemene Voorwaarden accepteert. Om Winkeltuin.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.